07-17-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çocuklar Neden Depresyon Geçirir?..
benim büyük kiz okulda bir ögrenci ile sorun yasamisdi  ilk baslarda hic birsey anlatmadigindan haberimiz olmadi sadece kizimi taniyamaz ollmusdum bana asla bagirmayan bagirmaya basladi aglama nöbetleri geliordu, sordugumda yanit vermiordu tirnaklarini köküne kadar yemeye basladi  doktora götürdüm yardim alalim diye doktorda tek kelime etmedi,,,o zaman doktor dedi cocuk depresyonu bu,,, ,okulu cok seven birden nefret etmeye baslamisdi  her gun karnim arior basim agrior okula yollaama yalvaririm anne deyince,,, sorusturma baslattik okulda mobbing vakasi vardi malesef  hic tereddüt etmeden ani bir kararla okul degistim yeni okula alisirmi yeni arkadas falan derken hic bir sorun olmadan okula devam ettti,,,, su an cok memnunum ama o 4 ay berbatti saatlerce konusurduk kizimla,, ben sordukca sorulari o aglardi dayanamaz bende beraberinde aglardim ama pesini birakmadim olayin tabiki o mobbing yapan ögrenciyi o okuldan attirdim benim kizim cikdiysa oda cikcak diye okul müdürünün her gun yainina gitmisdim,gecen o cocugun annesini gördüm degisdidigi okuldan uzaklasirma cezasi yemis 3 hafta
cocukdeyip gecmemek lazim minicik dünyalarinda kaldiramayacaklari dertleride olabilior malesef
|
|
|