Konu
:
Kaliteli Kişilik Nasıl Olur
Yalnız Mesajı Göster
07-16-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
İnsanların kişiliği aileden ve yaşadığı çevreden etkilenerek zamanla şekil almaya başlıyor
Bu şekil kimi zaman düzgün olmuyor, bunu düzgün bir hale getirebilmek kişinin kendi elinde
Düzgün kişilik; insan olmanın temel özelliklerini algılayıp bunu uygulayabilmekte yatıyor
Kaliteli kişilik ise düzgün kişilikle doğru orantılı olarak artar ya da azalır
Kaliteli kişiliğe sahip olan insan; dil, din, ırk ayırımı yapmaksızın insana insan olduğu için değer verir, karşısındakini değerlendirmeye alırken kişiliğini ön planda tutar
İç dünyası boş olan insanların giyindikleri markaları da boş görebilecek kadar gerçekçi bakış açısına sahip olur
Eğitimin ve okuyabilmenin önemini kavrayan, bilinmeyenlerin bilenlerin yanında sadece görsel olarak bulunarak değil de okuyup, araştırarak öğrenilmesi gerektiğinin farkında olur
Etrafında kendi kalitelerinden faydalanmaya çalışan insanların boş çabalarını, kendi dolu beyinleriyle bir fayda sağlamayacağını çok iyi bilir
Mütevazi yaklaşımın ağır bastığı asil bir davranış biçimi sergiler
tesekkürler kardesin allah razi osun keseke bizde kaliteli egitim alabilseydik bizim egitim aldigimiz 80'li yillarda birakin egitim almayi okula gidemiyorduk can korkusunda
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul