Yalnız Mesajı Göster

Güzel bi yazı ...okumalısınız bence...

Eski 02-18-2007   #1
tatia27

Güzel bi yazı ...okumalısınız bence...

Akşamdan kalma bir hayal var yine gözlerimdeDüşünmeye bile korktuğum,
Yada düşündüğümde kaybedeceğim sen varsın bu gönlümdeGüneşsiz bir gökyüzü gibi aydınlığa hasret karanlıklarda buldum seniÖnemliydin benim içinBelki ışığımdın; en karanlıklarda aydınlığa en yakınımdınBelki sevgimdin
Yıllarca sana hasret yaşattığımBir kuş yüreği gibiydim,yorgun ve özlem doluydum sanaHer dokunuş bir türkü gibi yakardı içimi ve her söz yeniden can verirdi tükenmiş yüreğime
Evet önemliydin Çünkü sendin Çünkü sevgimdin Çünkü sen bendimGözlerim yaşlara hasretti bir zamanlar, gönlüm sevdaya ve ruhum huzuraBuldum sende sevdayı,yaşadım ruhumun aradığı eşsiz huzuru ve akıttım yaşlarımı sevda içinSevgi dedim, emek ister büyürken yavaş yavaşBir işçi gibi terler döktüm alnımdan,gurur duydum sevdiğim için seni
Ya şimdi;YOKSUN
Emek yok,sevda yok,huzur yokYani ben yok artıkBir yanım senle gitmiş,sormamışsın bile banaDöktüğüm terler,duygularım yargılar olmuş beniNe savunacağım ben kalmış ortada, ne de özleyeceğim senKaranlıklarda bir geceyim,sensizliklerde en sensizim şimdiDarmadağın kalabalıkta olsa dört yanım neye yarar kırık ve paramparça olmuş sevgim ve gönlüm
Bekle yüreğim diyorum bekle… Ağla gözlerim hıçkırarak ağlaBir bekleyen vardır seni hayatın aydınlığındaBir bekleyen;sevda için emek veren,sevda için yaşlar döken ve götürdüğü beni vermek için bana gelen

Alıntı Yaparak Cevapla