Yalnız Mesajı Göster

Kurtlar Vadisi Köyde

Eski 02-17-2007   #1
90burcu

Kurtlar Vadisi Köyde

Kahramanlarımız Antep’ten şey pardon Irak’tan döndükten sonra yolda

Memati :- Ustağğğğ, şimdi nereye gidiyoruz

PAlemdar : - Bilmiyorum memati, gidiyoruz işte

Memati : - Bundan sonra ne yapıcaz ustağğğ

Abdulhey : Valla abi benim de kafamda aynı soru vardı

Güllü Erhan : Ben evlenip çoluk çocuğa karışalım diyorum

PAlemdar : Haklısın galiba Erhan Şimdi elde avuçta bir şey kalmadı ve herkes bizi tanıyor Millet bizden yardım isteyecek ve bizde arpa tamamen nanay Kimseden iş de isteyemeyiz Racona ters olur En iyisi Anamgilleri gönderdiğimiz köye gidip oraya yerleşmek Orda evleniriz belkide Zira memlekete yeni Polatlar, yeni Mematiler, yeni Abdulhey’ler ve Güllüler üretmenin zamanı geldi

Köye gidilir Köyün ağası onları karşılar

Köy ağası - Hoş geldiniz Ali bey

PAlemdar - Ha demek benim kim olduğumu biliyorsun Taakk, taaak (silah sıkma efekti) Benim kim olduğumu kimsenin bilmemesi lazım İki kişinin bildiği sır değildir

Güllü Erhan :- Ne yaptın Polat abi, niye vurdun ki adamcağızı

PAlemdar : - Demek sen de beni tanıyorsun ha (silahı doğrultur)

Memati :- Aman ustağğ Ne yapıyorsun O güllü

Memati :- Abdülhey, la dikkat edin ustağğ iyice zıvanadan çıkmaya başladı Tehlikeli olabilir

Abdülhey :- Valla haklısın, Silahındaki mermileri çaktırmadan alalım, yoksa bu gidişle güme gideriz

Güllü Erhan :- Yaw abime deli muamelesi yapmayın Ara sıra kriz geliyor, o kadar

Ve Köye yerleşirler Polat tanınmamak ve fazla göz önünde olmamak için
Çoban olur Diğerleride yardımcıları

PA:- Memati Koyunları toplantıya çağır, gelmeyen olursa sık topuklarına

M:- Emredersin ustağğğ ( vah vaah yazık usta iyice elden gidiyor valla)

PA:- Bakın millet beni iyi dinleyin Artık buranın sefiri benim Dolayısıyla kimse kendi kafasının dikine gidemez Aksini yapanlara racon kesilir Pardon ben racon kesmem kafa keserim Ona göre ayağınızı denk alın

Bu arada bir kurt sürüsü de yakınlardaki vadide yaşamaktadır Üç dört tane kurt gezintiye çıkmıştır

- La bakın bir koyun sürüsü Bu çoban acemi galiba bizim bölgeye gelmiş salak hehehehehe

- Sus oğlum Sen çobanın kim olduğunu biliyormusun

- Kimse kim Hehehe benim için fark etmez

- Lan salak bu Polat Alemdar lan Tanımadınmı kafasız

- Anaaa doğru lan Yandık valla Dur lan şunu daha yakından bi göreyim

- Mayyakmısın sen oğlum Öyle hayran hayran bakma Onu tanıdığını anlarsa ölürsün Bilmiyormusun onun meşhur lafını

- Ne ki o laf

- İki kişinin bildiği sır değildir Hadi çaktırmadan uzaklaşalım hadi

PA:- Memati, şu kurtlara bak bakalım ne konuşuyorlar Bana sanki beni tanıdılar gibime geldi

M:- Yok usta Allah’ın hayvanı nerden tanısın

PA:- Söyle onlara buranın sefiri artık benim Bundan sonra domuz hariç ne avlarlarsa bana pay verecekler Buranın haracı artık bana çalışır Ya verirler, yada defolup giderler

M:- Emredersin ustağğ

PA Memati aslında aklıma başka bir fikir geldi Şöyle iyi bir estetikçi bul Beni ameliyatla kurt yapsın Böylece aralarına girip onları dağıtıcam

M:- Pardon ustağğ Ama estetik cerrahi daha o kadar gelişmedi

Alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla