Konu
:
Şans Yağı
Yalnız Mesajı Göster
Şans Yağı
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Şans Yağı
Yasemin Yağı
Küçük bir erkek kuvars kristali
Yeşil renk bir mum
Kişisel bir şans sembolünüz varsa çalışmada yanınızda bulundurun
Yeşil renk bir örtü – Tek renk olsun karışık renkler olmaz
Öncelikle bu yağı perşembe günü ay büyürken hazırlamanız önerilir bu şekilde enerjisi daha güçlü olacaktır
Sakin bir yere geçin ve mumunuzu yakın
Yeşil renk şansı çeken bir renktir ve mumun ateş elementi ile ilgili olmasıyla yeşil rengin enerjisinin bu şekilde çevrenize yayılmasını sağlayacaksınız
Ancak mumunuz boyama mum olmasın gerçek yeşil mum olsun
Mum 5 dakika kadar yandıktan sonra bir kağıda aşağıdaki niyeti yazın
” Büyük bir şansa sahip olmaya niyet ediyorum ve şansı hayatıma çekecek bir enerji alanı oluşturuyorum” Daha sonra kuvarsınızı elinize alın, ağzınıza yaklaştırın ve niyetinizi sesli olarak 8 kere tekrarlayın
Bu kuvarsa niyetin yüklenmesi çalışmasıdır
Yağınızı bir kaba alın ve içine kuvarsınızı koyun
Üzerini yeşil bir örtüyle örtün ve mumun yanına koyun
En az bir saat bu şekilde bekletin ve sonra mumu söndürebilirsiniz
Arkasından bir gece boyunca taşınız yağın içinde kalacak şekilde yağı bekletin
Ertesi gün taşı yağın içinden alın, yağınızı bir şişeye koyun ve sesli olarak 8 kere ” Bu yağ benim şans yağımdır ve hayatımın her alanında bana şans getirir'' deyin
Daha sonra yağınızı şansı ne zaman hayatınıza çekmek isterseniz koklayabilirsiniz, aromatik yağ olarak buhurdanlık kullanarak yakabilir ve evinize enerjisinin yayılmasını sağlayabilirsiniz, mumlarınıza biraz sürerek mumları yakıp daha fazla şans enerjisini hayatınıza çekebilirsiniz
Şans yağınız daha fazla şansı hayatınıza çekmeniz için etkili olsa da şans aynı bolluk – bereket gibi bir zihin durumudur ve bilinçaltınıza şanslı olduğunuz inancını girmeniz çok önemlidir
Bunun için olumlamalar yapmanızı öneririm
Kendinizi her durumda şanslı kabul etmeniz ve her olayda şanslı olduğunu noktaları görmeye çalışmanız da şansınızı arttıracaktır
Lütfen yağınızı bir destekleyici olarak kullanın ve ne zaman hayatınızdaki şansı arttırmak
isterseniz enerjisinden faydalanın
Berna Özcan Demir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul