Yalnız Mesajı Göster

Kundalini Uyanmasın

Eski 07-16-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Kundalini Uyanmasın

bora Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar benim 3göz ile ilgili bir sorunum vardıreiki aldım ancak bir işe yaramadığı gibi sorun daha da karışık hale geldisonra bir mürşitten kalp zikri aldım ve sorun geçötiancak kalpteki hisler kök çakraya vurdu adetaşimdi de kökı çakrada sürekli bir yanma uyuşma var ve bu sanırım reiki aldığımdan dolayıarkadaşlar ben kalp zikrine devam etmek ve bu yolda ilerlemek istiyorumne yapmalıyım reiki ve çakralarla ilgili hislerden nasıl kurtulurum

Öncelikle size reiki hakkında bilgi vermek istiyorum Yorumları okuyunca şok oldum hiç duymadığım ve karşılaşmadığım şeyler İlk başta bu işle ilgilenen biri olarak şunu söyleyebilrim
reiki alın yada almayın herkesin zaten enerji alanı vardır Yaşadıklarınızın reiki ile asla alakası yok

Reiki nedir ? Reiki dünyadaki genel adı biyoenerjidir Alternatif tıp olarak dünyadaki bi çok hastanede doktorlar tarafından kullanılır Hiç bir yan etkisi yoktur Şöyle düşünün bazı insanların yanına gittiğiniz zaman kendinizi çok iyi hissedersiniz bunun nedeni o kişinin size yansıttığı olumlu enerjidir Kendimde de bizzat kullanıyorum özellikle yorgunken
yada stresten kaynaklanan başağrısında çok rahatlıyorum ve çok rahat uyuyorum

Sizin sorununuza gelelim sizde ve herkeste zaten enerji alanı var Siz sadece uyumlanmışsınız Uymlanmasanız bile bu enerji vücudunuzda zaten farkında olmadan kullanıyoruz
yada başkalarından alıyoruz Evrende herşeyin bi enerji alanı vardır Siz genel bi çalışma yapmadan direk kalp gözünü açmaya çalışmışsınız ve büyük ihitmal tıkalı olan kök çakranız tepki vermiş Siz reiki almasanızda bu problemi zaten yaşayacaktınız Bunun aldığınız uyumlamayla alakası yok Benimde kalp gözüm kısmen açıktır daha fazla açılması için günlük esmalar çekiyorum ama kontrollü bi şekilde Problem yaşamamak için,,,

Enerji uyumlamasından sonra kaza geçirme kötü şeyler yaşama falan bunların hepsi uydurma laflar Bionerjiyi forumlardaki 3-5 cümleyle öğrenemezsiniz
Bilgi olarak aşağıdaki linklerden fikir alabilirsiniz

Herşeyin bi enerji alanı olduğu kirlian fotoğraf makinasıyla ispatlanmıştır Linkteki makinaya ve bu makinayla çekilmiş resimlere bakabilirsiniz

http://wwwgooglecomtr/images?hl=tw=1123&bih=748

Bioenerji hakkında da kısa bi bilgiyi burdan seyredebilirsiniz

http://wwwuzmantvcom/biyoenerji-tiil-destek-olur

Alıntı Yaparak Cevapla