07-16-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karmanın Efendileriyle Karmik Kurtulma
Medcezir bizi bu harika bilgilerle aydınlatıyosun öncelikle sana teşekkür ederek sözüme başlamak istiyorum Sonrasında şunu sormak istiyorum, bu konuyla ilgili küçük bir araştırma yaptım ve aslında bu işin tehlikeli olduğuna dair bazı yazılara rastladım Aşağıda bu yazıdan bir paragraf göreceksin Beni bu konuyla ilgili de bişeyler söylemek ister misin ? Nedir aşağıdaki paragrafın doğruluğu acaba ? Teşekkürler şimdiden  
"Ben Karmanın Efendileri ile ilk tanıştığımda, ünleri oldukça korkutucuydu Onlarla, beş yıl önce aldığım bir iyileştirmede tanıştım Yardıma ihtiyaç duyduğum bir sorunum vardı ve uyguladığım hiç bir teknik ile değişim sağlayamamıştım İyileştirmeyi yapan kişi, bana Karmanın Efendilerini çağırmam ve problemimin karmik bağını sormamı istedi Bunu yaptığımda, siyah kıyafetler içinde, bir sıra halinde uzun varlıklar belirdi Konuşmadılar ve onları çağırdığım için oldukça rahatsız olmuşa benziyorlardı Onlara sorumu yönelttim, kısa ve öz olarak ihtiyacım olan bilgiyi aldım İyileşmem için yardımcı olan kişi, bu karmik bağın değiştirilerek, iyileştirilebilir olup olmadığını sormamı istedi Bunu yaptığımda, Karmanın Efendileri bu bağı ne ile değiştirmek istediğimi sordular İyileştiricim, isteğimi iletirken kullanacağım kelimelere çok dikkat etmem konusunda beni uyardı çünkü eğer isteğim yerine getirilirse, bir daha geri dönüşü olmayacaktı İyice düşündükten ve ruhsal rehberlerden yardım aldıktan sonra, isteğimi karmik varlıklara ilettim Tek kelime duydum; “bahsedildi” ve gittiler İyileştiricim beni uyardı; “Bu varlıklara bir hayat boyunca sadece bir kez, çok önemli bir neden ile ve eğer diğer tüm alternatifler sonuçsuz kalındığında başvurmak gerekir Onları kızdırma! Nispeten özgür bir kültürde bir takım imkanlar ile doğdun, bir daha ki sefere Somali’de açlık çekmek istemezsin! ” Bu işlemden sonra huzura ermiştim, isteğim yerine getirildi ve değişiklikten sonra pek çok gece, çok renkli ışık oyunları ve gökkuşağı gördüm İyileştirme işlemi, o günden bu zamana kadar etkili olarak devam etti ve dünya seviyesinde tüm bedenlerime geçti "
|
|
|