Yalnız Mesajı Göster

Bağırsak Hareketlerini Düzenlemek İçin Diyette Alınacak 17 Tedbir

Eski 07-16-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Bağırsak Hareketlerini Düzenlemek İçin Diyette Alınacak 17 Tedbir

canelif Nickli Üyeden Alıntı

Allah razı olsun kardeşim Çok teşekkür ederim Bunu yapacağım ve sana bol bol dua edeceğim Yalnız değirmen değilde robotta çeksem olmaz mı El değirmeni var fakat onda da keçiboynuzu çekilmez ki

canım buyuk bır aktarcıya gıt onlarda genelıllıkle degırmen yanı ögutucu oluyor bır kılo al mumkun oldugu kadar taze tuketmekte fayda var onlara söyle ögutsunler bıraz ırı öguturler eger mıden bulanırsa cunkı kecıboynuzun en vıtamınlı yerı cekırdegının etrafındakı bal kıvamındakı sıvıdır onu kaybetmemek ıcın cekırdegınıde ögutuyorlar eger mıden bulanır ırı dersen eve geldıgınde çay suzgecıyle ele ırı olanları at hazır ögutulmusude satılıyor ama ben yenı almanı tavsıye ederım tatlı kasıgıyla 2 yada 3 adet al
evdekı robotlarla olmaz cok guclu olması lazım onu ögutmez sanırım bozarsın eger olmassa gece 2 tane kecıboynuzunu kemır yesadece sındırıme degıl bın derde deva dır nefes acıcı bol vıtamınlı mukemmel bır sey ben paylasmıstım forumda var gırıp okuyabılırsın en azından ne yedıgını neye faydası oldugunu bılırsın canım

Alıntı Yaparak Cevapla