Yalnız Mesajı Göster

Tavuk Ve Tavuk Yemekleriyle İlgili Püf Noktaları

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk Ve Tavuk Yemekleriyle İlgili Püf Noktaları




Tavuğun nar gibi kızarması için, pişmesine yakın fırından çıkarıp üzerine yumuşak margarin sürün

Tavuğun lezzetli olması için, 3 yemek kaşığı yoğurt, bir yemek kaşığı salça, bir miktar sıvıyağ ve biraz da kırmızı pul biber koyup iyice karıştırın Tavukları bu sosa bulayın ve birkaç saat buzdolabında bekletin Ardından fırında pişirin

Tavuklar, marketlerde satılan fırın pişirme poşetinde pişirilirse daha lezzetli olur

Pişirilen tavuk ya da pilicin lezzeti için, karnına birkaç adet adaçayı ve yarım limon veya portakal dilimi koyun

Tavuk satın alırken, genç ve körpe olup olmadığını anlamak için, ayaklarındaki pulların parlak ve ince olmasına dikkat edin

Alıntı Yaparak Cevapla