Konu
:
Tavuk Ve Tavuk Yemekleriyle İlgili Püf Noktaları
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Ve Tavuk Yemekleriyle İlgili Püf Noktaları
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Ve Tavuk Yemekleriyle İlgili Püf Noktaları
Tavuğun nar gibi kızarması için, pişmesine yakın fırından çıkarıp üzerine yumuşak margarin sürün
Tavuğun lezzetli olması için, 3 yemek kaşığı yoğurt, bir yemek kaşığı salça, bir miktar sıvıyağ ve biraz da kırmızı pul biber koyup iyice karıştırın
Tavukları bu sosa bulayın ve birkaç saat buzdolabında bekletin
Ardından fırında pişirin
Tavuklar, marketlerde satılan fırın pişirme poşetinde pişirilirse daha lezzetli olur
Pişirilen tavuk ya da pilicin lezzeti için, karnına birkaç adet adaçayı ve yarım limon veya portakal dilimi koyun
Tavuk satın alırken, genç ve körpe olup olmadığını anlamak için, ayaklarındaki pulların parlak ve ince olmasına dikkat edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul