Konu
:
Deniz Ürünleri İle İlgili Püf Noktaları
Yalnız Mesajı Göster
Deniz Ürünleri İle İlgili Püf Noktaları
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Deniz Ürünleri İle İlgili Püf Noktaları
Balığın taze olup olup olmadığı, gözlerinin parlak, etinin sıkı, solungaçlarının pembe olmasından anlaşılır
Parmakla bastırıldığında kısa sürede eski haline dönmelidir
Ellerdeki balık kokusunu gidermek için limon ya da sirke ile ovmak gerekir
Balıkların pullarını temizlemek için, soğuk suyun içinde 5 dakika bekletin ve yıkayın
Balıkların kıtır kıtır kızarması için, un yerine mısırunu ile kızartın
Mutfağınıza yayılan balık kokusunu gidermek için, bir tencerede az miktarta sirke kaynatın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul