07-16-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tavuklu Kereviz Çorbası

Kullanılan Malzemeler:
3 tane kereviz,
2 patates, 2 havuç,
1 parça tavuk göğsü,
süt,
un,
tereyağ,
pul biber,
karabiber,
tuz
Tarifin Hazırlanışı
Kereviz, patates, havuç ve tavuk haşlanır İçine bütün atılan tavuk çıkarılarak kalan malzemeler blendırdan geçirilir Tavuk küçük parçalara ayrılır Bir tavada tereyağ eritilir ve üzerine tavuk,pul biber, karabiber eklenerek sotelenir Tencerede 2 yemek kaşığı un tereyağ ile kavrulur Üzerine blendırdan geçirilen karışım ve tavuklar eklenir Yeteri kadar süt ile kıvam ayarlanır
Üzerine kıtır ekmek koydum
Afiyet olsun
|
|
|