Konu
:
Hünkâr Çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Hünkâr Çorbası
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hünkâr Çorbası
1 bayat ekmek içi
1 su bardağı süzme yoğurt
8 su bardağı et suyu
Yarım çay kaşığı kırmızı tozbiber
2 çorba kaşığı margarin
tuz
Hünkâr çorbası:
Ekmek içini ufalayıp derin bir kaba alın
Yoğurdu ilave edip iyice karıştırın
7-8 saat bekletip tekrar karıştırın
Bir tencerede et suyunu kaynatın
Yoğurtlu ekmek içini ilave edip 15 dakika karıştırarak pişirin
Margarini tavada eritip kırmızı tozbiberi ilave edin
Karıştırıp çorbaya ekleyin
Tuz ilave edip kısık ateşte 5 dakika daha kaynatın
Kızarmış ekmek eşliğinde servis yapın
Şefin Yorumu :
Bayat ekmekleri değerlendirmek için, son derece sağlıklı ve besleyici bir çorba örneği
Bayat ekmekleri robotta ezip galeta unu olarak da kullanabilirsiniz
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul