Konu
:
Kabaklı Ve Bademli Tagliatelle
Yalnız Mesajı Göster
Kabaklı Ve Bademli Tagliatelle
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kabaklı Ve Bademli Tagliatelle
6 kişilik
1 paket tagliatelle
1 çay bardağı krema
6 yemek kaşığı zeytinyağı
2 kabak
3/4 su bardağı file badem
1 tatlı kaşığı ayçiçeği yağı
1 diş sarımsak
Tuz
Karabiber
üzeri için
Kıyılmış maydanoz
Kabaklı ve bademli tagliatelle:
Tagliatelle makarnayı kaynayan tuzlu suda pişirip süzün
Kabakları yıkayıp kabuklarını soymadan enlemesine ortadan ikiye bölün ve yarım ay şeklinde ince dilimleyin
3 yemek kaşığı zeytinyağı ile tavada önlü arkalı kızarıncaya kadar pişirin
File bademleri ayçiçeği ile rengi koyulaşıncaya kadar kavurun
Sarımsağı rendeleyip kalan zeytinyağında soteleyin
Kremayı, makarnayı, kabakları, bademleri, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın
Servis tabağına alıp üzerine kıyılmış maydanoz serpiştirerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul