Yalnız Mesajı Göster

Mantarli Penne Rigate

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mantarli Penne Rigate





Kullanılan Malzemeler:
500 grPenne Rigate (delikli makarna)
Mantar
besamel sos (ya da cig krema)
cay bardagi süt
100 gr kasar peynir
2 yemek kasigi parmesan peyniri
feslegen
karabiber
Dileyen tavuk gögüsü dilimleri de ekleyebilir

Hazırlık
Mantarlari küp halinde dograyin Pistikten sonra besamel sosunu hazirlayin, kivama gelen besamel sosun üzerine pisen mantarlari ilave edin Süt, kasar peynir, parmesan peyniri, feslegen ve karabiber ekleyin Haslanan makarnayi süzün, sosu makarnaya karistirin ve 2 dakika kadar pisirin
Makarnalari servis tabaklarina alin ve üzerine kasar peynir serpin

Alıntı Yaparak Cevapla