Konu
:
Karnabaharlı Ve Peynirli Makarna
Yalnız Mesajı Göster
Karnabaharlı Ve Peynirli Makarna
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Karnabaharlı Ve Peynirli Makarna
Yarım kg karnabahar
1 paket makarna
1 çay bardağı haşlanmış bezelye
2 diş ince kıyılmış sarımsak
1 çay bardağı zeytinyağı
Yarım yemek kaşığı limon suyu
Karabiber
Kırmızı pulbiber
Tuz
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Karnabaharlı ve peynirli makarna:
Makarnayı biraz diri olacak şekilde haşlayın
Yarım çay bardağı zeytinyağını makarnaya ekleyip karıştırın
Karnabaharları minik çiçeklere ayırıp yıkayın
Derin bir kaba yarım çay bardağı zeytinyağı, ince kıyılmış sarımsak, limon suyu, tuz, karabiber ve kırmızı pulbiberi ekleyip iyice karıştırın
Karnabaharları kabın içine aktarıp karıştırın
Karışımı yağlı kağıt üzerine yayın
Önceden ısıtılmış 170 derece fırında yaklaşık 15 dakika pişirin
Daha sonra makarnaları üzerine ekleyin
Bezelyeyi de ilave edin
En üste rendelenmiş kaşar peyniri serpip 5 dakika daha fırında pişirin
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul