Konu
:
Parmesanlı Ve Kuşkonmazlı Makarna
Yalnız Mesajı Göster
Parmesanlı Ve Kuşkonmazlı Makarna
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Parmesanlı Ve Kuşkonmazlı Makarna
1 paket fettucine makarna
150 gr kuşkonmaz
40 gr tereyağı
1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
1 çorba kaşığı kıyılmış fesleğen
1 su bardağı krema
1çay bardağı rendelenmiş parmesan peyniri ya da kaşarpeyniri
Tuz, karabiber
Parmesanlı ve kuşkonmazlı makarna:
Makarnayı diri kıvamda haşlayıp süzün
Kuşkonmazları temizleyip küçük parçalara doğrayın
Tereyağını tavada kızdırın
Kuşkonmazları ekleyip 1-2 dakika kavurun
Maydanoz, fesleğen, krema ve karabiberi ilave edip sürekli karıştırarak 3-4 dakika pişirin
Makarnayı servis tabağına alın
Kremalı karışımı üzerine gezdirerek dökün
Parmesan peynirini serpip taze fesleğen yaprakları ile süsleyin
Sıcak ya da ılık servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul