Yalnız Mesajı Göster

Parmesanlı Ve Kuşkonmazlı Makarna

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Parmesanlı Ve Kuşkonmazlı Makarna





1 paket fettucine makarna
150 gr kuşkonmaz
40 gr tereyağı
1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
1 çorba kaşığı kıyılmış fesleğen
1 su bardağı krema
1çay bardağı rendelenmiş parmesan peyniri ya da kaşarpeyniri
Tuz, karabiber

Parmesanlı ve kuşkonmazlı makarna:
Makarnayı diri kıvamda haşlayıp süzün Kuşkonmazları temizleyip küçük parçalara doğrayın
Tereyağını tavada kızdırın Kuşkonmazları ekleyip 1-2 dakika kavurun Maydanoz, fesleğen, krema ve karabiberi ilave edip sürekli karıştırarak 3-4 dakika pişirin

Makarnayı servis tabağına alın Kremalı karışımı üzerine gezdirerek dökün Parmesan peynirini serpip taze fesleğen yaprakları ile süsleyin Sıcak ya da ılık servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla