Konu
:
İspanaklı Ve Parmesanlı Fırında Makarna
Yalnız Mesajı Göster
İspanaklı Ve Parmesanlı Fırında Makarna
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İspanaklı Ve Parmesanlı Fırında Makarna
250 gr pipette (bukle makarna)
50 gr tereyağı
50 gr un
500 ml süt
150 gr doğranmış ıspanak
200 gr rendelenmiş parmesan veya ricotta peyniri
Tuz
Taze çekilmiş karabiber
Ispanaklı ve parmesanlı fırında makarna:
Makarnayı bir tencerede paket üzerindeki pişirme süresine göre haşlayın
Bir sos tenceresinde tereyağını eritip ocaktan alın
Unu yavaş yavaş ekleyip iyice karıştırın
Tekrar kısık ateşe alıp sürekli karıştırarak azar azar süt ekleyin
Puding kıvamına gelince ocaktan alın
Ispanakları tavada zeytinyağında soteleyin
Makarnayı ıspanak, sos ve rendelenmiş parmesan peynirinin yarısıyla harmanlayın
Tuz, karabiber ekleyin
Fırın kabına aktarıp üzerine kalan peyniri serpiştirin
Önceden ısıtılmış 190 dereceye ayarlanmış fırında 15 dakika pişirin ve servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul