Konu
:
Kabaklı Ve Safranlı Erişte
Yalnız Mesajı Göster
Kabaklı Ve Safranlı Erişte
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kabaklı Ve Safranlı Erişte
1 paket erişte
3 sarı minik kabak
3 yeşil minik kabak
1 kahve fincanı su
1 çorba kaşığı kapari
1 kırmızı dolmalık biberi
150 gr tulum peyniri
1 tutam toz safran
4 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı pulbiber
Tuz
Kabaklı ve safranlı erişte:
Kabakların uç kısımlarını kesip dilimleyin
Kapariyi sudan geçirip süzün
Biberi temizleyip küp şeklinde doğrayın
Tulum peynirini ufalayın
Zeytinyağını tavada ısıtıp kabağı soteleyin
1 kahve fincanı su ilave edip kabaklar yumuşayıncaya ve suyunu çekinceye kadar pişirin
1 tutam tuzla tatlandırın
Erişteyi paket üzerindeki pişirme önerisine uygun olarak haşlayın
Safranı ekleyip eriyinceye kadar karıştırın ve erişteyi süzün
Kabaklı karışım, kırmızı dolmalık biber ve kapariyi ilave edip harmanlayın
Peynir ve pulbiberi ekleyip sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul