Konu
:
Tavuk Etli Makarna
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Etli Makarna
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Etli Makarna
1 paket makarna
400 gr tavuk göğüs eti
3 kabak
3 havuç
1 kırmızıbiber
300 ml krema
1 soğan
Tuz
Karabiber
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay bardağı zeytinyağı
2 yemek kaşığı zeytinyağı (ekstra)
Tavuk etli makarna:
Makarnayı zeytinyağı ve tuz ilave edilmiş kaynayan suda haşlayın
Derin ve büyük bir tavada zeytinyağını ısıtın
İnce kıydığınız soğan ve biberi soteleyin
Kabakların kabuklarını soyup ince şerit halinde dilimleyin
Hafif diri kalacak şekilde küçük bir tencerede haşlayın
Havuçları rendeleyip 3-4 dakika haşlayın
Tavuk etlerini kuşbaşı doğrayıp tavada zeytinyağı ve kekikle birlikte soteleyin
Tüm sebzelerle birlirkte harmanlayın
Kremayı ilave edip 2 dakika daha pişirin
Ocağın altını kapatın
Tuz ve karabiberle tatlandırıp makarnayı tavuk etli sebze karışımına ilave edin
Harmanlayıp servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul