Yalnız Mesajı Göster

Tavuk Etli Makarna

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk Etli Makarna





1 paket makarna
400 gr tavuk göğüs eti
3 kabak
3 havuç
1 kırmızıbiber
300 ml krema
1 soğan
Tuz
Karabiber
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay bardağı zeytinyağı
2 yemek kaşığı zeytinyağı (ekstra)

Tavuk etli makarna:
Makarnayı zeytinyağı ve tuz ilave edilmiş kaynayan suda haşlayın Derin ve büyük bir tavada zeytinyağını ısıtın İnce kıydığınız soğan ve biberi soteleyin Kabakların kabuklarını soyup ince şerit halinde dilimleyin Hafif diri kalacak şekilde küçük bir tencerede haşlayın Havuçları rendeleyip 3-4 dakika haşlayın Tavuk etlerini kuşbaşı doğrayıp tavada zeytinyağı ve kekikle birlikte soteleyin Tüm sebzelerle birlirkte harmanlayın Kremayı ilave edip 2 dakika daha pişirin Ocağın altını kapatın Tuz ve karabiberle tatlandırıp makarnayı tavuk etli sebze karışımına ilave edin Harmanlayıp servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla