Konu
:
Milföyde Makarnalar
Yalnız Mesajı Göster
Milföyde Makarnalar
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Milföyde Makarnalar
1 paket fettuccine
2~3 dikdörtgen milföy hamuru
150 gr hindi füme
200 gr lor peyniri
50 gr çerkez peyniri
4 yumurta
2 kabak
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz
Milföyde makarnalar:
Lor peyniri, çerkez peyniri, 2 yumurta ve 2 yumurta sarısını robotta krema kıvamında ezin
Kabakların uç kısımlarını kesip jülyen doğrayın
Teflon tavada 2 dakika soteleyin
Hindi fümeyi jülyen doğrayın
? Fettucine’yi 2-3 dakika haşlayın ve süzün
Peynirli krema, zeytinyağı, kabak ve hindi fümeyi makarnaya ekleyip harmanlayın
Kalan yumurta aklarını ayrı bir kapta kar halinde çırpıp makarnaya ilave edin ve hızla karıştırın
Hamurları uzun kenarları hafif üst üste gelecek şekilde un serpilmiş zemine yayın
Merdane ile inceltip birleştirin
Elde ettiğiniz hamuru yağlanmış derin fırın kabına kenarları hafif dışa sarkacak şekilde yayın
Hamurun içini çatalın ucuyla yer yer delin
Makarnalı karışımı ilave edin
Sarkan hamurları içe doğru kıvırıp dekoratif bir şekil verin
Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırına verip 5 dakika pişirin
Fırından alıp dilimleyin
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul