Konu
:
Bezelye Humusu
Yalnız Mesajı Göster
Bezelye Humusu
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bezelye Humusu
1 su bardağı bezelye
Yarım su bardağı haşlanmış nohut
1/4 su bardağı ince kıyılmış maydanoz
1 yemek kaşığı yoğurt
2 dal taze soğan
3 yemek kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı kimyon
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Servis için
Baget ekmek
Bezelye humusu:
Bezelye ve nohutu mutfak robotunda püre haline getirin
Yoğurt, zeytinyağı, sarımsak, maydanoz, ince doğranmış taze soğan, limon suyu, tuz ve kimyonu ekleyip 3 dakika mutfak robotunda karıştırın
Baget ekmeği ince dilimleyip üzerine fırça ile zeytinyağı sürün ve fırın ızgarasında kızartın
Humusu kızarmış ekmeklerle birlikte servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul