Konu
:
Beyaz Peynirli / Hardal Soslu Kereviz
Yalnız Mesajı Göster
Beyaz Peynirli / Hardal Soslu Kereviz
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Beyaz Peynirli / Hardal Soslu Kereviz
Malzemeler
2 tatlı kaşığı hardal tohumu
½ Dijon hardalı
½ tatlı kaşığı sirke
100 gr yağsız beyaz peynir
1 adet kereviz (kabuğu soyulmuş, ince şeritler halinde doğranmış)
Hazırlanışı
Kalın dipli küçük bir tavaya hardal tohumlarını koyup, tavayı ateşe oturtarak, tohumları çıtırdamaya başlayıncaya kadar (birkaç saniye) ısıtın
Tavayı ateşten alıp, hardal tohumlarını küçük bir kâseye aktararak Dijon hardalı ya da normal hardalı, sirke ve beyaz peyniri ekleyin ve krema kıvamı alıncaya kadar karıştırın
Kereviz şeritlerini geniş bir tabağa yerleştirip, üstlerine beyaz peynirli sosu dökerek, her yanları sosa bulanana kadar karıştırdıktan sonra servis yapın (ya da servis saatine kadar buzdolabında bekletip, dolaptan aldıktan sonra bir kez daha karıştırarak servis yapın)
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul