Konu
:
Sarımsaklı Tarama
Yalnız Mesajı Göster
Sarımsaklı Tarama
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sarımsaklı Tarama
Malzemeler (6 kişilik)
90 gr kabukları alınmış francala
90 gr füme balık yumurtası
60 gr yarım yağlı lor peyniri
½ limon suyu
1 adet dövülmüş sarımsak
Süsleme için limon
Hazırlanışı
Francalayı küçük bir kaseye koyup, üstüne biraz su dökerek, suyu iyice çekmesi için birkaç dakika bekletin
Kasedeki francayı alıp, suyunu iyice sıkın
Sonra blendıra koyup füme balık yumurtası, lor peyniri, limon suyu, dövülmüş sarımsak ve taze çekilmiş karabiberi ekleyerek, kremamsı bir kıvam alıncaya kadar (yaklaşık 45 saniye) karıştırın
Taramayı çukur bir tabağa aktarıp, limon dilimleriyle süsledikten sonra servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul