Konu
:
İspanak Balığı
Yalnız Mesajı Göster
İspanak Balığı
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İspanak Balığı
12 köklü ıspanak yaprağı
1 su bardağı un
6 kalıp buz
Kızartmak için
Ayçiçeği yağı
Sosu için
1 çay bardağı yoğurt
2 diş sarımsak
1 çay bardağı tahin
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
Ispanak balığı:
Ispanakların geniş yapraklarını ayırın
Köklerini keserek, küçük yaprakları bol suyla yıkayıp suyunu süzün
Derin bir kapta bir miktar suyla karıştırıp tahin kıvamında olana kadar çırpın
Üzerine buzları ilave edin
Ayçiçeği yağını derin bir tavada kızdırın
Ispanak köklerini hazırladığınız unlu karışıma batırıp kızgın yağda kızartın
Kağıt havlu üzerine alıp fazla yağlarını süzdürün
Sos için tüm malzemeyi karıştırın
Ispanak köklerini servis tabağına alın
Sosla birlikte servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul