Konu
:
Peynirli Patlıcan Kızartma-1
Yalnız Mesajı Göster
Peynirli Patlıcan Kızartma-1
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Peynirli Patlıcan Kızartma-1
4 kemer patlıcan
250 gr dilpeyniri
2 yumurta
100 gr salam
3 çorba kaşığı un
3 çorba kaşığı galeta unu
2 su bardağı sıvıyağ, tuz
Peynirli patlıcan kızartma:
Patlıcanları alacalı soyup ortadan ikiye kesin
Her parçayı dilimler birbirinden kopmayacak şekilde sandviç gibi uzunlamasına ikiye kesin
Patlıcanları tuzlu suda yarım saat bekletip acısını çıkarın
Durulayıp kurulayın
Yumurtaları tuz ekleyerek çırpın
Salamları ikiye bölün, dilpeynirini ince ince dilimleyin
Patlıcan dilimlerinin arasına birer parça salam ve dil peyniri yerleştirip kapatın
Patlıcanları önce una, sonra çırpılmış yumurtaya ve son olarak galeta ununa bulayıp kızartın
Kâğıt havlu üzerine alıp yağını çektirin ve servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul