Konu
:
Et Meze
Yalnız Mesajı Göster
Et Meze
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Et Meze
250 kuşbaşı dana eti
2 dilim bayat ekmek içi
2 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
2 tatlı kaşığı kimyon
1 çay kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı limon suyu
Et meze:
Kuşbaşı dana etini su ilave etmeden kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin
Etler pişmeden suyunu çekerse her defasında bir kahve fincanından çok olmamak üzere sıcak su ilave edin
Çok az su kalıncaya kadar pişirin
Pişen etleri mutfak robotundan geçirerek püre haline getirin
Sarımsakları ince kıyın
Ekmek içlerini ufalayın
Tüm malzemeyi ete ilave ederek tekrar mutfak robotundan geçirin
Tencerede kalan et suyunu ilave edip karıştırın
Servis yapın
Hazırladığınız et meze sulu olursa, bir miktar ekmek içi ilave edebilirsiniz
Mezeyi sandviç ekmeği ile servis yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul