Yalnız Mesajı Göster

Yoğurtlu Ve Kabaklı Havuç

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yoğurtlu Ve Kabaklı Havuç





2 havuç
Yarım kabak
2 pırasa
1 diş sarımsak
4 yemek kaşığı zeytinyağı
5 yemek kaşığı yoğurt
Tuz

Yoğurtlu ve kabaklı havuç:
Havuçları rendeleyip pırasaları ince doğrayın Kabağı iyice yıkayıp kabuğuyla birlikte rendeleyin Zeytinyağını tavada ısıtın Pırasa ve havuçları pişirin Kabağı ekleyip karıştırın Sarımsağın kabuğunu soyup ezin Yoğurda ilave edip karıştırın Pişen sebzeleri soğumaya bırakın Sarımsaklı yoğurtla iyice karıştırın Tuzla tatlandırıp soğuk servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla