Konu
:
Taratorlu Mantar Pane
Yalnız Mesajı Göster
Taratorlu Mantar Pane
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Taratorlu Mantar Pane
2 su bardağı kültür mantarı
1 su bardağı un
Yarım su bardağı rendelenmiş parmesan peyniri
1 su bardağı galeta unu
2 yumurta
Tarator sos için
1 yemek kaşığı mayonez
4~5 dal maydanoz
3 dilim ekmek içi
1 diş sarımsak
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım limonun suyu
1 tatlı kaşığı hardal
Kızartmak için
Ayçiçeği yağı
Taratorlu mantar pane:
Mantarları temizleyip yıkayın
Bir tencerede ayçiçeği yağını kızdırın
Mantarları bütün olarak önce una, sonra çırpılmış yumurtaya, en son rendelenmiş parmesan peyniri ile karıştırılmış galeta ununa bulayıp kızartın
Sos için, bir kapta ince kıyılmış maydanoz, hardal, mayonez, zeytinyağı, ufalanmış ekmek içi, dövülmüş sarımsak ve limon suyunu iyice karıştırın
Mantarları sosla birlikte servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul