Konu
:
Elmalı Milföy Tart
Yalnız Mesajı Göster
Elmalı Milföy Tart
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Elmalı Milföy Tart
4 milföy hamuru
1 elma
2 yemek kaşığı toz şeker
1 paket vanilya
Elmalı milföy tart:
Milföy hamurlarını oda sıcaklığında 15 dakika bekletin
Merdane ile hafif inceltin
Elmayı yıkayıp kabuğunu soymadan ince dilimleyin
Toz şeker ve vanilyayı karıştırıp hamurların üzerine serpiştirin
Elma dilimlerini dizip tekrar şeker serpiştirin
190 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin
Fırından çıkarıp üzerine bal sürün
Soğuyunca servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul