Konu
:
Kayısılı Ve Bademli Tart
Yalnız Mesajı Göster
Kayısılı Ve Bademli Tart
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kayısılı Ve Bademli Tart
Hamur için
110 gr toz şeker
195 gr un
1 tutam tuz
120 gr tereyağı
1 yumurta
Kreması için
113 gr tereyağı
50 gr badem ezmesi
110 gr toz şeker
1 yumurta
3 yemek kaşığı un
1 tutam tuz
1 çay bardağı krema
500 gr kayısı
üzeri için
File badem
Kayısılı ve bademli tart:
Un, şeker, tuz ve tereyağını mutfak robotunda karıştırın
Yumurtayı ekleyip tekrar karıştırın
Hamuru buzdolabı poşetine sarıp 30 dakika buzdolabında bekletin
Yağlanmış tart kalıbına yerleştirip üzerine ağırlık yapması için yağlı kağıt serin ve nohut serpiştirin
170 dereceye ayarlı fırında 25 dakika pişirin
Tereyağını eritin
Mutfak robotunda şeker, badem ezmesi, un, tuz, yumurta, krema ve tereyağını ekleyip karıştırın
Karışımı tart tabanının üzerine doldurun
Kayısıları dilimleyip üzerine yerleştirin
File badem serpiştirip 30-35 dakika pişirin
Servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul