Konu
:
Semizotlu Sürpriz Bohça
Yalnız Mesajı Göster
Semizotlu Sürpriz Bohça
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Semizotlu Sürpriz Bohça
1 demet semizotu
2 közlenmiş biber
2 diş ezilmiş sarımsak
5~6 mantar
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
3 yufka
Maydanoz sapları
Semizotlu sürpriz bohça:
Semizotunu ayıklayıp bol suyla yıkayın ve çok ince olacak şekilde kıyın
Közlenmiş biberleri kağıt havluya alıp fazla suyunu süzün
Közlenmiş biberleri tavla zarı büyüklüğünde doğrayın
Mantarları ince dilimleyin
Derin bir kapta yufka hariç tüm malzemeleri karıştırın
1 yufkayı tezgaha yayın
Pasta tabağı büyüklüğünde daire kesin
Kenarlarında kalan yufka parçalarıyla her dairenin ortasına 2-3 yufka parçası alın
Böylelikle zemini kalınlaştırın
Yufkanın ortasına semizotlu harcı yayın
Uçlarını ortada birleştirip büzün ve sıcak suda 3-4 dakika bekletip yumuşattığınız maydanoz sapı ile bağlayın
Yağlı kağıt serili tepsiye dizin
üzerine fırça yardımıyla zeytinyağı sürün
önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında kızarıncaya kadar pişirin
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul