Konu
:
Vişneli Tart
Yalnız Mesajı Göster
Vişneli Tart
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Vişneli Tart
Hamuru için
100 gr margarin
Yarım su bardağı pudra şeker
1 yumurta
1 paket vanilya
Yarım çay kaşığı kabartma tozu
Aldığı kadar un
Dolgusu için
2 su bardağı vişne suyu
1 yemek kaşığı tepeleme mısır nişastası
2 yemek kaşığı pudra şeker
1 paket vanilya
Vişneli tart:
Margarin ile şekeri iyice karıştırın
Yumurtayı ekleyin
Vanilya, kabartma tozu ve unu ilave edip yoğurun
Hamuru yağlanmış büyük tart kalıbına yerleştirin
üzerine yağlı kağıt serip nohut ile doldurun ve 190 dereceye ayarlanmış fırında 20 dakika pişirin
üzerindekileri alıp kızarıncaya kadar pişirmeye devam edin
Fırından çıkartıp soğumaya bırakın
Vişne suyuna şeker, nişasta ve vanilya ekleyip orta ateşte katılaşıncaya kadar pişirin
Ocaktan alıp karıştırarak ılındırın
Tart tabanına doldurup buzdolabında 2 saat soğutun
Servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul