Konu
:
Böğürtlenli Puflar
Yalnız Mesajı Göster
Böğürtlenli Puflar
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Böğürtlenli Puflar
8 milföy hamuru
1 su bardağı böğürtlen
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı toz şeker
üzeri için
Pudra şeker
Böğürtlenli puflar:
Milföy hamurlarını derin dondurucudan çıkartarak 15-20 dakika oda ısısında bekletin
Merdane ile hafif inceltin
Böğürtlenleri bir kaseye alıp vanilya ve toz şeker ekleyerek harmanlayın
Hamurların içlerine üçer tane böğürtlen yerleştirip kapatın
Kenarlarına çatalla bastırın ve yağlı kağıt serili tepsiye dizin
üzerlerine bıçakla kesikler yapın
200 dereceye ayarlı fırında kızarıncaya kadar pişirin
üzerine pudra şeker serpiştirip ılık servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul