Konu
:
Kabaklı Ve Dereotlu Tartölet
Yalnız Mesajı Göster
Kabaklı Ve Dereotlu Tartölet
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kabaklı Ve Dereotlu Tartölet
Hamuru için
200 gr tereyağı
1 yumurta
1 yemek kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
Aldığı kadar un
üzeri için
1 büyük kabak
1 soğan
100 gr beyaz peynir
Yarım demet dereotu
2 yumurta
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Kabaklı ve dereotlu tartölet:
Geniş bir kapta tereyağı, yumurta, yoğurt, kabartma tozu ve tuzu iyice karıştırın
Elenmiş unu ilave edip yumuşak bir hamur elde edinceye kadar yoğurun
üzerini bir bezle örtüp 15 dakika dinlendirin
Hamura un serpin
Ufak tart kalıplarını yağlayın ve hamuru paylaştırıp yerleştirin
Kabağı rendeleyin
Peyniri ezin
Soğan ve dereotunu ince doğrayın
2 yumurta, tuz ve karabiber ilave edilip karıştırın
Bu karışımı hamurların üzerine yayın
En son zeytinyağını gezdirip önceden 170 dereceye ayarlanmış fırında üzerileri kızarıncaya kadar pişirin
Servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul