Konu
:
Taze Kekikli, Maydanozlu Ve Patatesli Krep
Yalnız Mesajı Göster
Taze Kekikli, Maydanozlu Ve Patatesli Krep
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Taze Kekikli, Maydanozlu Ve Patatesli Krep
Krep hamuru için
1 su bardağı un
2 yumurta
Yarım su bardağı krema
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz
İç malzeme için
3 patates
3 diş sarımsak
Yarım demet taze kekik
3 dal maydanoz
Taze kekikli, maydanozlu ve patatesli krep:
Patatesleri haşlayıp kabuklarını soyun
Ilındıktan sonra rendeleyin
Kıyılmış sarımsak, taze kekik ve maydanoz ekleyip karıştırın
Krep için, un, yumurtalar, krema, zeytinyağı ve tuzu bir kaseye alıp çırpın
Yapışmaz yüzeyli küçük bir tavaya zeytinyağı sürün
Küçük bir kepçe dolusu hamuru tavaya dökün
Hamurun tavaya eşit olarak yayılması için tavayı hafifçe sallayın
Krebin her iki yüzeyini de pişirin
Tüm hamuru aynı şekilde hazırlayın
Patatesli ve taze otlu harcı kreplerin üzerlerine paylaştırın
Kreplerin karşılıklı iki kenarlarını harcın üzerine kapatın
Taze otlar ile süsleyip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul