Yalnız Mesajı Göster

Tavuk Etli Ve Havuçlu Kiş

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk Etli Ve Havuçlu Kiş





1 yufka
1 havuç
250 gr tavuk göğüs eti
1 litre süt
1 su bardağı krema
3 yumurta
1 çay bardağı un
Yarım demet fesleğen
1 çay kaşığı tuz
2 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
250 gr kaşar peyniri
Tuz
Karabiber

Tavuk etli ve havuçlu kiş:
Tavuk etinin üzerine bir miktar su ekleyerek yumuşayıncaya kadar haşlayın ve soğuduktan sonra didikleyin
Havucun kabuğunu soyup irice rendeleyin ve ayçiçeği yağında soteleyin Tavuk etlerini, kıyılmış fesleğen, tuz, karabiber ekleyip harmanlayın

Yuvarlak tart kalıbını yağlayıp yufkayı içine yayın Tavuklu karışımı yufkanın üzerine aktarın Bir kasede süt, un, krema ve yumurtaları çırpın Karışımın üzerine döküp hafif karıştırın üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpiştirip 180 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin Servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla