Konu
:
Tavuk Etli Ve Havuçlu Kiş
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Etli Ve Havuçlu Kiş
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Etli Ve Havuçlu Kiş
1 yufka
1 havuç
250 gr tavuk göğüs eti
1 litre süt
1 su bardağı krema
3 yumurta
1 çay bardağı un
Yarım demet fesleğen
1 çay kaşığı tuz
2 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
250 gr kaşar peyniri
Tuz
Karabiber
Tavuk etli ve havuçlu kiş:
Tavuk etinin üzerine bir miktar su ekleyerek yumuşayıncaya kadar haşlayın ve soğuduktan sonra didikleyin
Havucun kabuğunu soyup irice rendeleyin ve ayçiçeği yağında soteleyin
Tavuk etlerini, kıyılmış fesleğen, tuz, karabiber ekleyip harmanlayın
Yuvarlak tart kalıbını yağlayıp yufkayı içine yayın
Tavuklu karışımı yufkanın üzerine aktarın
Bir kasede süt, un, krema ve yumurtaları çırpın
Karışımın üzerine döküp hafif karıştırın
üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpiştirip 180 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin
Servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul