Konu
:
Sebzeli Krep
Yalnız Mesajı Göster
Sebzeli Krep
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebzeli Krep
2 su bardağı un
2 yumurta
2 su bardağı süt
3 kabak
2 havuç
150 gr dilimlenmiş kaşarpeynir
Tuz
Sebzeli krep:
Un, süt ve yumurtayı derin bir kapta düzgün bir hamur oluncaya kadar çırpın
Teflon tavayı hafifçe yağlayıp hazırladığınız karışımdan 1 kepçe ilave ederek krepleri hazırlayın
Kabakların uç kısımlarını kesip uzunlamasına incecik dilimleyin
Fırında közleyin veya teflon tavada kızartın
Havuçları temizleyip küp doğrayın ve tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayıp süzün
Kreplerden 3 tanesini üst üste yerleştirip aralarına sırasıyla sebzeleri ve peynir dilimlerini ilave edin
Kalan krepleri de aynı şekilde hazırlayıp yağlanmış fırın tepsisine dizin
Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında peynir eriyinceye kadar kızartın
Taze nane yapraklarıyla süsleyip sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul