Yalnız Mesajı Göster

Dereotlu Ve Peynirli Tart

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dereotlu Ve Peynirli Tart





125 gr yumuşatılmış margarin
4 yemek kaşığı yoğurt
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
3 su bardağı un

İç harcı için
Yarım demet dereotu
3 yumurta
300 gr beyaz peynir

Dereotlu ve peynirli tart:
Un, yoğurt, margarin, kabartma tozu ve tuzu bir kapta yoğurun Hamurdan üzeri için bir parça ayırın Kalan hamuru tart kalıbına açıp yerleştirin

İç harcı için yumurtaları çırpın Çatalla ezdiğiniz peynir ve ince doğranmış dereotunu ilave edin Hamurun üzerine harcı dökün Ayırdığınız hamuru oklavayla açıp şerit hamurlar keserek üzerine yerleştirin Önceden ısıtılmış 175 dereceye ayarlı fırında 40 dakika pişirip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla