Konu
:
Enginarlı Tart
Yalnız Mesajı Göster
Enginarlı Tart
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Enginarlı Tart
8 enginar kalbi
2 su bardağı un
125 gr margarin
1 yumurta
10 közlenmiş salçalık biber
6 taze soğan sapı
100 gr mozzarella peyniri
1 çay kaşığı tuz
Enginarlı tart:
Unu çukur bir kaba alın
Oda ısısında yumuşatılmış margarin, yumurta ve tuzu ekleyip yoğurun
Pütürsüz bir hamur elde edince üzerini nemli bezle örtüp 20 dakika dinlendirin
Hamuru merdane ile açıp yağlanmış tart kalıbına elinizle bastırarak yayın
Enginarları temizleyip iri parçalara kesin
Tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın
Biberleri iri şeritler şeklinde kesin
Taze soğan saplarını doğrayın
Peyniri küp doğrayın
Hazırladığınız malzemeleri tartın üzerine değişimli olarak dizin
Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20-25 dakika pişirin
Ilınınca dilimleyip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul