Konu
:
Kabaklı Ve Mantarlı Sufle
Yalnız Mesajı Göster
Kabaklı Ve Mantarlı Sufle
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kabaklı Ve Mantarlı Sufle
1 kabak
Yarım demet maydanoz
Yarım demet dereotu
1 kase dilimlenmiş mantar
100 gr tatlı lor peyniri
200 gr çeçil peyniri
1 çay bardağı süt
1 tatlı kaşığı rendelenmiş hindistan cevizi
1 kahve fincanı mısırözüyağı
1 yumurta
1 çorba kaşığı un
Karabiber
2 hazır milföy hamuru
Kabaklı ve mantarlı sufle:
Maydanoz ve dereotunu temizleyip kıyın
Kabağın kabuğunu alacalı kazıyıp rendeleyin
Tel süzgeçe alıp fazla suyunu süzün
çeçil peynirini tel tel ayırın
Bir kaseye alıp lor peyniri ile harmanlayın
Maydanoz,dereotu, kabak ve dilimlenmiş mantarları ekleyip karıştırın
Ayrı bir kasede yumurta, mısırözü yağı, hindistan cevizi, süt, un ve karabiberi iyice çırpın
Milföy hamurlarını un serpilmiş tezgahın üzerine alın
Merdane ile hafifçe inceltip şeritler halinde kesin
Milföylerin üzerine sütlü karışımdan bir tatlı kaşığı kadarını alıp fırça yardımıyla sürün
Bir kenarda bekletin
Peynirli karışım ile yumurtalı karışımı derin bir kapta karıştırın
Karışımı ısıya dayanıklı bir kaba dökün
üzerini önceden hazırladığınız milföy şeritleri kafes şeklinde olacak şekilde yerleştirin
önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında üzerleri kızarıncaya kadar 35-40 dakika pişirin
Fırından alıp hemen servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul