Konu
:
Milföy Hamurunda Bezelyeli Enginar
Yalnız Mesajı Göster
Milföy Hamurunda Bezelyeli Enginar
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Milföy Hamurunda Bezelyeli Enginar
4 enginar göbeği
250 gr bezelye
4 milföy hamuru
1 patates
1 havuç
Tuz
Toz şeker
1 çay bardağı zeytinyağı
1 su bardağı ılık su
Dereotu
Milföy hamurunda bezelyeli enginar:
Patatesi ve havucu küp doğrayın
Bezelye, enginar göbeği, patates ve havucu bir tencereye alın
Zeytinyağı, ılık su, tuz ve toz şekeri ilave edip pişirin
Ilınmaya bırakın
İki milföy hamurunu mutfak tezgahına alın
Üzerlerine pişirdiğiniz zeytinyağlıdan paylaştırın
Diğer milföy hamurlarını üzerine kapatıp 170 derecede 25 dakika pişirin
Servis tabağına alın ve dereotu ile süsleyerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul