Yalnız Mesajı Göster

Milföy Hamurunda Bezelyeli Enginar

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Milföy Hamurunda Bezelyeli Enginar





4 enginar göbeği
250 gr bezelye
4 milföy hamuru
1 patates
1 havuç
Tuz
Toz şeker
1 çay bardağı zeytinyağı
1 su bardağı ılık su
Dereotu

Milföy hamurunda bezelyeli enginar:
Patatesi ve havucu küp doğrayın Bezelye, enginar göbeği, patates ve havucu bir tencereye alın Zeytinyağı, ılık su, tuz ve toz şekeri ilave edip pişirin Ilınmaya bırakın

İki milföy hamurunu mutfak tezgahına alın Üzerlerine pişirdiğiniz zeytinyağlıdan paylaştırın Diğer milföy hamurlarını üzerine kapatıp 170 derecede 25 dakika pişirin Servis tabağına alın ve dereotu ile süsleyerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla