Konu
:
Kolay Kirde
Yalnız Mesajı Göster
Kolay Kirde
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kolay Kirde
Yarım kg kemiksiz parça kuzu eti
2
5 su bardağı su
2 yufka
1 çay bardağı sıvıyağ
Tuz, karabiber
Kolay kirde:
Kuzu etini tencereye alıp 2
5 bardak suyla haşlayın
Tuz ve karabiber ekleyip ocaktan alın
Etleri tel tel ayırın
Teflon tavayı yağlayın
Bir yufkayı kenarları tavanın dışında kalacak şekilde yerleştirin
Yufkanın üzerine bir fırça yardımıyla sıvıyağ sürün
Eti ilave edin
Diğer yufkayı küçük parçalara bölüp etin üzerine yerleştirin
Kalan yağı yufkaların üzerine sürün
Alttaki yufkanın kenarlarını içe doğru kıvırarak toplayın
Et suyundan bir bardak kadarını üzerine gezdirin
Ocakta ters yüz ederek pişirin
Dilimleyip servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul