Konu
:
Reçelli-Lokumlu-Papatya Kurabiye
Yalnız Mesajı Göster
Reçelli-Lokumlu-Papatya Kurabiye
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Reçelli-Lokumlu-Papatya Kurabiye
1 paket oda ısısında yumuşamış margarin
1 yumurta
1 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı nişasta
1 su bardağı pudra şekeri
Aldığı kadar un
1 paket kabartma tozu
2 paket vanilya
İçi için
Portakal reçeli
Gül Reçeli
LimonluGüllü ve Portakallı Lokum
Kakaolu hamur için
Kakao (ölçü yok rengini istediğiniz kadar koyultun)
fındık içi
Reçelli-Lokumlu-Papatya Kurabiye:
Bütün malzemeyi yoğurun
Hamuru üçe bölün birine kakao koyup yoğurun ve resimdeki gibi şekil verin en son fındığa bulayın ikinci hamurdan ceviz kadar koparıp ayrı ayrı lokum ve reçellerin tanelerini koyun şekil verin
üçüncü hamurdan da papatya yapmak için fındık kadar yuvarlaklar yapıp yan yana 6 yada 7 tane dizin ortasına kakaolu top yapıp koyun yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine aralıklı olarak dizin önceden ısınmış 180 derecelik fırında altı pembe üzeri beyaz kalacak şekilde pişirin
Papatyalar ve kakaolular hariç diğerleri ılınınca pudra şekeri serpin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul