Yalnız Mesajı Göster

Biberiyeli Grissini

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Biberiyeli Grissini





25 su bardağı buğday unu
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı instant kuru maya
3 yemek kaşığı zeytinyağı
2 dal taze biberiye
1 su bardağı ılık su

Biberiyeli grissini:
Un, tuz ve mayayı yoğurma kabında harmanlayın Su ve zeytinyağını ekleyip yoğurun Küçük kesilmiş biberiye yapraklarını ilave edin Hamuru unlanmış zeminde merdane ile 1 cm kalınlığında dikdörtgen şekilde açın Şeritler halinde kesip, yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin 190 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin Soğuduktan sonra servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla