Konu
:
Kalp Bisküvi
Yalnız Mesajı Göster
Kalp Bisküvi
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kalp Bisküvi
250 gr margarin
1 su bardağı pudraşeker
1 yumurta
2 yumurta sarısı
2 su bardağı un
1 paket vanilya
Kalp bisküvi:
Margarini yumuşatıp hamur yoğurma kabına alın
Un, vanilya, 1 yumurta ve 2 yumurta sarısını ekleyip yoğurun
Unlanmış zemine alıp merdaneyle 2 cm incelikte açın
Hamuru su bardağı ağzı ya da yuvarlak kalıpla kesin
Küçük kalp şeklindeki kalıplarla da yuvarlakların orta kısımlarını kesip çıkarın
Yağlanmış fırın tepsisine dizip 150 derecelik sıcak fırında pembeleşene kadar pişirin
Ilınınca üzerlerine pudraşeker serpip servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul