Yalnız Mesajı Göster

Yulaflı Üzümlü Bisküvi

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yulaflı Üzümlü Bisküvi





115 gr tereyağı
115 gr margarin
1 su bardağı esmer şeker
1 su bardağı toz şeker
2 yumurta
1 paket vanilya
15 su bardağı un
1 çay kaşığı karbonat
15 çay kaşığı tarçın
1 tutam tuz
3 su bardağı yulaf
1 su bardağı kuru üzüm

Yulaflı üzümlü bisküvi:
Fırını 170 dereceye ayarlayın Tereyağını mikserle çırpıp krema haline getirin Margarin, esmer şeker, toz şeker, vanilya ve yumurtaları ekleyip iyice çırpın Un, karbonat, tarçın ve tuzu ayrı bir kapta harmanlayıp diğer karışıma ekleyin Üzüm ve yulafı ilave edip yoğurun Fırın tepsisine yağlı kağıt serin Hamurdan tatlı kaşığı ile parçalar alıp aralıklarla tepsiye yerleştirin 10-12 dakika pişirip soğuyunca servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla