Konu
:
Yulaflı Üzümlü Bisküvi
Yalnız Mesajı Göster
Yulaflı Üzümlü Bisküvi
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yulaflı Üzümlü Bisküvi
115 gr tereyağı
115 gr margarin
1 su bardağı esmer şeker
1 su bardağı toz şeker
2 yumurta
1 paket vanilya
1
5 su bardağı un
1 çay kaşığı karbonat
1
5 çay kaşığı tarçın
1 tutam tuz
3 su bardağı yulaf
1 su bardağı kuru üzüm
Yulaflı üzümlü bisküvi:
Fırını 170 dereceye ayarlayın
Tereyağını mikserle çırpıp krema haline getirin
Margarin, esmer şeker, toz şeker, vanilya ve yumurtaları ekleyip iyice çırpın
Un, karbonat, tarçın ve tuzu ayrı bir kapta harmanlayıp diğer karışıma ekleyin
Üzüm ve yulafı ilave edip yoğurun
Fırın tepsisine yağlı kağıt serin
Hamurdan tatlı kaşığı ile parçalar alıp aralıklarla tepsiye yerleştirin
10-12 dakika pişirip soğuyunca servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul