Konu
:
Fasulye Püreli Somon Balığı
Yalnız Mesajı Göster
Fasulye Püreli Somon Balığı
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fasulye Püreli Somon Balığı
2 dilim somon fileto
30 gr tereyağı
450 gr haşlanmış kuru fasulye
Yarım çay bardağı zeytinyağı
2 diş sarımsak
Tuz
1 çay bardağı kıyılmış maydanoz
Garnitür için
250 gr brokoli
200 gr mantar
150 gr misket havuç
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Fasulye püreli somon balığı:
Brokoli ve havuçları haşlayın
Mantarları ortadan ikiye kesip zeytinyağında soteleyin
Brokoli ve havuçları mantarlara ekleyip 2 dakika daha soteleyin
Fasulyeleri mutfak robotundan geçirerek püre haline getirin
Sarımsağı rendeleyip zeytinyağında kavurun
Fasulye püresini ekleyip 2-3 dakika pişirin
Tuz ve ince kıyılmış maydanozu ekleyip karıştırın
Tereyağını tavada eritip somon balıklarını kısık ateşte önlü arkalı pişirin
Servis tabaklarına fasulye püresini yayın
Üzerine somon balığını yerleştirip ince kıyılmış maydanoz serpiştirin
Sebze garnitür ile sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul