Konu
:
Fırında Antep Fıstıklı Açık Deniz Somonu
Yalnız Mesajı Göster
Fırında Antep Fıstıklı Açık Deniz Somonu
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fırında Antep Fıstıklı Açık Deniz Somonu
1 paket açık deniz somonu
5~6 kızarmış peksimet
Yarım çay bardağı iri çekilmiş Antep fıstığı
1 çay kaşığı kuru kekik
Tuz
Karabiber
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Servis için
Haşlanmış (Havuç~brokoli~yeşil karnabahar)
Fırında Antep Fıstıklı Açık Deniz Somonu:
Balıklara tuz ve karabiber serpiştirip iki tarafına da fırçayla zeytinyağı sürün
Balıkları paket yapabilecek büyüklükte iki parça yağlı kağıt hazırlayın ve balıkları kağıtların üzerine alın
Kızarmış peksimetleri robotta kırıntı haline getirin
İri çekilmiş fıstık ve kekik ilave edip harmanlayın
Balıkların üzerine bolca serpiştirin
Kağıtları katlayarak paketleyin ve 190 dereceye ayarlı fırında 30 dakika pişirin
Kağıdın üzerini açıp balıklar kızarıncaya kadar biraz daha pişirin
Buharda pişirilmiş İglo Steamfresh (Havuç, brokoli ve yeşil karnabahar ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul