Konu
:
Hamsi Sarma-2
Yalnız Mesajı Göster
Hamsi Sarma-2
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hamsi Sarma-2
2 yufka
Yarım kilo hamsi
6 taze soğan
1 demet maydanoz
1 demet dereotu
1 demet taze nane
1 tatlı kaşığı karabiber
Tuz
Zeytinyağı
Hamsi sarma:
Balıkları kılçıklarıyla birlikte ayıklayın
Soğanları iri doğrayın
Maydanoz, dereotu ve naneyi ince kıyıp hepsini birlikte harmanlayın
Tuz ve karabiberle tatlandırın
Bir yufkayı ikiye katlayıp mutfak tezgahına yayın
Yufkanın düz kenarına hazırladığınız harçtan uzunlamasına yayın
Yufkanın iki kenarından tutarak geniş yassı rulo şeklinde sarıp kenarlarını su veya yumurta akı ile yapıştırın
5’er cm kesip, kızgın yağda kızartın
Kıvırcık maydanoz ve kiraz domatesle süsleyip sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul