Konu
:
Kiremitte Levrek Balığı
Yalnız Mesajı Göster
Kiremitte Levrek Balığı
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kiremitte Levrek Balığı
Kiremitte Levrek Balığı (6 Kişilik)
Malzemeler
2 kg levrek balığı
3 kuru soğan
1 demet maydanoz
200 gr tereyağı
1 limon
1 su bardağı beyaz şarap
1 çay kaşığı kırmızı biber
Tuz, beyazbiber
Yemeğin Yapılışı
Balıkları temizleyip, iyice yıkadıkıtan sonra tuzlayarak 10 dakika kadar dinlendirin
Temiz kíremetin üzerine tereyağı sürüp fırında kızdırın, balığı üzerine yerleştirin
Soğan ve maydanozu ince ince kıyarak, tuz ve beyazbiberle birlikte mutfak robotunda karıştırın
Hazırladığınız karışımı balığın üzerine sürerek 200 derece ısıdaki fırına verin
Fırında 15-20 dakika pişirdiğiniz balığın üzerine beyaz şarap dökerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul